Zandstralen van meubels, gevel en dakpannen reinigen, hoogwerker huren

Gevel reinigen

Een vervuilde gevel is vaak een doorn in het oog. Het zorgt voor een droevige aanblik en kan zeker de waarde van uw huis beïnvloeden. TST Volendam heeft zich toegelegd op het milieuvriendelijk stralen van uw gevel waardoor uw huis weer een frisse uitstraling krijgt.

Een groot voordeel hierbij is dat het bestaande voegwerk vaak niet vervangen hoeft te worden.

Onze werkwijze is als volgt:

U kunt hier en onderaan deze pagina via een formulier een vrijblijvende offerte opvragen.
Een foto van het te stralen object zegt meer dan duizend woorden dus als u in de gelegenheid bent om een foto mee te sturen is dit altijd handig.
Uiteraard kunnen wij ook vrijblijvend bij u langskomen om kosteloos een proefstuk bij u uit te voeren zodat het resultaat met eigen ogen te zien is voordat u beslist.

Als wij uw gevel komen reinigen begint dit ’s ochtends met het opbouwen van een afgeschermde steiger waarmee de stofvorming zoveel mogelijk wordt beperkt.
Al uw ramen, deuren en zonneschermen worden zorgvuldig afgeplakt zodat deze goed zijn afgeschermd tijdens het stralen.
Na het stralen impregneren we uw gevel met een vocht- en vuilwerend middel, de steiger wordt weer afgebroken en alles wordt weer netjes opgeruimd. Bij een voorgevel is dit meestal in een dag gebeurd.

Wij streven ernaar om uw gevel weer een frisse uitstraling te geven en tegelijkertijd de overlast voor u en uw omgeving zoveel mogelijk te beperken!

Bekijk hier een kleine impressie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het gevel reinigen!

Vorige Bericht

© 2019 TST Volendam | Straalwerkzaamheden

Thema door Anders Norén