Zandstralen van meubels, gevel en dakpannen reinigen, hoogwerker huren

Oldtimer stralen

Een oldtimer is iets unieks, iets speciaals. Het kan een erfstuk zijn met grote emotionele waarde of juist een langgekoesterde wens die in vervulling is gegaan met het bemachtigen van juist dat ene model. Het is een gevoel wat uw oldtimer eigenlijk onbetaalbaar maakt.

Wanneer u uw oldtimer goed wilt restaureren en aan het stralen zit te denken dan wilt u er wel verzekerd van zijn dat uw auto in goede handen is en dat de partij aan wie u het stralen toevertrouwt dit gevoel begrijpt en over de ervaring beschikt om uw oldtimer netjes en zonder vervormingen weer aan u terug te bezorgen.

Bij TST Volendam stralen we met de fijnste straalmiddelen die er te krijgen zijn en zorgen we voor een perfect resultaat. Ook voor het sodastralen van bijvoorbeeld uw aluminium of polyester delen bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op en voeg vooral één of meerdere foto’s toe!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 TST Volendam | Straalwerkzaamheden

Thema door Anders Norén