Zandstralen van meubels, gevel en dakpannen reinigen, hoogwerker huren

Dakpannen reinigen

Het dak boven uw hoofd is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van uw huis. Niet alleen bepaalt het een groot deel van het aangezicht van uw huis, het geeft u ook de broodnodige bescherming tegen de elementen. Toch is het onderhoud van het dak nog een ondergeschoven kindje. Waarom zou u uw dakpannen laten reinigen?

Naast een enorme verbetering van het uiterlijk van uw woning voorkomt tijdige dakreiniging ook problemen en hoge kosten op de lange termijn. Door jarenlange blootstelling aan zon, regen, hagel en vorst hebben uw dakpannen veel te lijden gehad en zorgen vuil en mos voor een onverzorgd uiterlijk. Belangrijker echter, is dat mos een verwoestende werking heeft op uw pannen. De fijne wortels groeien uit in de poreuze pannen, nemen vocht op en verhogen ’s winters de kans op vorstschade als die wortels bevriezen. Gaten en scheuren in uw pannen ontsieren niet alleen uw dak, de kans op lekkages neemt op den duur toe.

Door uw dakpannen te laten reinigen kunnen problemen worden voorkomen en zijn uw dakpannen na het impregneren waterafstotend en blijven ze langer schoon.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Verder Bericht

© 2019 TST Volendam | Straalwerkzaamheden

Thema door Anders Norén