TST Volendam | Straalwerkzaamheden

TST Volendam is een jong flexibel bedrijf dat zich toelegt op het milieuvriendelijk zandstralen/reinigen en impregneren van gevels en dakpannen, het zandstralen van meubels, oldtimers, boten en nog veel meer. In onze ruime straalcabine of bij u op locatie zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

U herkent dat vast wel, al jaren ergert u zich aan die vieze gevel, groene straat of lelijke tuinmuur. U heeft alle middeltjes al geprobeerd en zelfs de hogedrukspuit brengt geen oplossing meer.

Uw massieve meubels zien er na jaren van trouwe dienst versleten uit maar weg doen is ook zonde. Naast het versleten uiterlijk zijn ze immers onverwoestbaar. Een grondige opknapbeurt zou uitkomst bieden maar dat eindeloze schuren staat niet echt bovenaan uw lijstje.

Misschien bent u juist wel aan nieuwe meubels toe maar nou nét dat ene perfecte kastje, die superhandige tafel of passend dressoir is nergens meer te vinden. Het liefst wilt u hem houden maar het schuren van al die hoekjes en holletjes is toch wel een gedoe.

Wellicht is het laten stralen dan iets voor u.

Heeft u iets wat eigenlijk wel een grondige opknapbeurt kan gebruiken?

Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

TST | Voor het met milieu vriendelijk reinigen, verwijderen en schoon stralen van:

– autolakken
– velgen
– houten (tuin)meubelen
– metalen
– kunststof
– anti fouling
– roetschade
– verf
– roest
– sanitaire ruimtes
– smeedijzeren hekwerken
– graffiti
– gevel-, (sier)straat- en dakpanreiniging plus impregnatie

Bekijk hier een kleine impressie!

Tel: 0625561808
Email: info@tst-volendam.nl